Друзі! Ми працюємо! Слава Україні!

 

23:55

15 листопада 2019 року відбулась міжнародна конференція «Податкова транспарентність та ера діджиталізації:
український погляд на глобальні податкові виклики» за підтримки Міжнародної фіскальної асоціації
(IFA Ukraine) у приміщенні Верховної Ради України. Бути зрозумілішими учасникам дискусії допомагали
професійні перекладачі-синхроністи бюро перекладів «РАМЗЕС».

11:39

24-25 жовтня 2019 р. у Національному Києво-Печерському історико-культурному заповіднику (НКПІКЗ) відбулась міжнародна науково-практична конференція ІККРОМ «Реставрація пам’яток архітектури в умовах високого рівня ґрунтових вод та підвищеної вологості інтер’єрів». Обмін досвідом з іноземними партнерами з Польщі та Італії допомогли забезпечити перекладачі-синхроністи бюро перекладів «РАМЗЕС».

14:40

З 18 по 20 червня у м. Одеса за сприяння Міністерства соціальної політики України та Світового банку відбувся другий семінар-тренінг для 40 пілотних ОТГ «Сучасні підходи до адміністрування соціального захисту на рівні ОТГ», де було розглянуто актуальні питання соціального захисту та захисту прав дітей в громаді в умовах децентралізації, кращі практики організації взаємодії суб’єктів соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю, захисту дітей, що опинились в СЖО, багато інших супутніх питань, підведено підсумки та проговорено наступні кроки на шляху до досягнення мети. Бути зрозумілішими представникам різних країн допомагали професійні перекладачі бюро перекладів «РАМЗЕС».

14:39

19 червня 2019 року ТПП України організувала та провела конференцію «Україна-Туреччина», в ході якої обговорювались нові горизонти економічного співробітництва між Україною та Туреччиною, економічний стан обох країн та потенційні можливості співпраці, сучасність та майбутнє економічних відносин, а також інвестиційні проекти і ефективність їх реалізації в Україні. Переклад між сторонами-учасниками під час заходу забезпечували професійні перекладачі бюро перекладів «РАМЗЕС».