15 листопада 2019 року відбулась міжнародна конференція «Податкова транспарентність та ера діджиталізації: український погляд на глобальні податкові виклики» за підтримки Міжнародної фіскальної асоціації (IFA Ukraine) у приміщенні Верховної Ради України. Бути зрозумілішими учасникам дискусії допомагали професійні перекладачі-синхроністи бюро перекладів «РАМЗЕС».

24-25 жовтня 2019 р. у Національному Києво-Печерському історико-культурному заповіднику (НКПІКЗ) відбулась міжнародна науково-практична конференція ІККРОМ «Реставрація пам’яток архітектури в умовах високого рівня ґрунтових вод та підвищеної вологості інтер’єрів». Обмін досвідом з іноземними партнерами з Польщі та Італії допомогли забезпечити перекладачі-синхроністи бюро перекладів «РАМЗЕС».

З 18 по 20 червня у м. Одеса за сприяння Міністерства соціальної політики України та Світового банку відбувся другий семінар-тренінг для 40 пілотних ОТГ «Сучасні підходи до адміністрування соціального захисту на рівні ОТГ», де було розглянуто актуальні питання соціального захисту та захисту прав дітей в громаді в умовах децентралізації, кращі практики організації взаємодії суб’єктів соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю, захисту дітей, що опинились в СЖО, багато інших супутніх питань, підведено підсумки та проговорено наступні кроки на шляху до досягнення мети. Бути зрозумілішими представникам різних країн допомагали професійні перекладачі бюро перекладів «РАМЗЕС».

19 червня 2019 року ТПП України організувала та провела конференцію «Україна-Туреччина», в ході якої обговорювались нові горизонти економічного співробітництва між Україною та Туреччиною, економічний стан обох країн та потенційні можливості співпраці, сучасність та майбутнє економічних відносин, а також інвестиційні проекти і ефективність їх реалізації в Україні. Переклад між сторонами-учасниками під час заходу забезпечували професійні перекладачі бюро перекладів «РАМЗЕС».

18 червня 2019 року у приміщенні ТПП України по вулиці В. Житомирська 33 проведено українсько-пакистанську ділову зустріч між представниками ділових кіл України та Пакистану. В ході цього заходу послідовний переклад було забезпечено перекладачами бюро перекладів «РАМЗЕС».

22 февраля 2019 года в помещении ТПП Украины была проведена конференция «Украина-Турция», в ходе которой были освещены ближайшие перспективы и приоритетные направления украинско-турецкого делового сотрудничества. Во время мероприятия синхронный перевод на украинский и турецкий языки был обеспечен переводчиками Бюро переводов Рамзес.

18 февраля 2019 года был проведен Украинско-корейский бизнес-форум, синхронный перевод в ходе которого был предоставлен переводчиками Бюро переводов Рамзес.

12 февраля 2019 года ТПП Украины провела украинско-словенский бизнес-форум в рамках 8-го заседания Совместной украинско-словенской комиссии по вопросам торгово-экономического сотрудничества. Синхронный перевод приветственных речей и докладов участников обеспечили переводчики Бюро переводов Рамзес.

6 февраля 2019 года ТПП Украины провела встречу с делегацией MEDEF, в ходе которой был подписан меморандум  о сотрудничестве между ТПП Украины и MEDEF. Переводчики Бюро переводов Рамзес обеспечили эффективную коммуникацию между представителями французской делегации и украинского бизнеса.

19 декабря в рамках международного роуд шоу компании-производителя решений по кибербезопасности Palo Alto Networks совместно с BAKOTECH GROUP впервые в Украине провели конференцию “A More Secure Everywhere”, посвященную упрощению и повышению уровня ИТ-безопасности на пути к цифровой трансформации бизнеса. Синхронный перевод на мероприятии обеспечили переводчики Бюро переводов Рамзес.